Gå til indholdet

Gendan fabriksindstillinger

Via menuen Gendan fabriksindstillinger kan du nulstille enheden til de oprindelige fabriksindstillinger.

Åbn Gendan fabriksindstillinger

Åbn indstillingsmenuen, og vælg:

Indstillinger → Gendan fabriksindstillinger

Efter nulstillingen genstarter enheden automatisk og er derefter i sin oprindelige leveringstilstand.

Vigtigt!

Alle indstillinger slettes

Efter nulstillingen skal netværksforbindelser, statiske IP-adresser, betjening via et smart home-system, lydtilpasninger, favoritter og andre personlige indstillinger konfigureres igen.