Fabriksinställningar
Via menyn Fabriksinställningar kan du återställa enheten till dess ursprungliga fabriksinställningar.
Öppna Fabriksinställningar
Öppna inställningsmenyn och välj:
Inställningar → Fabriksinställningar
Efter återställningen startar enheten om automatiskt och är sedan i leveranstillstånd.
Viktigt!
Alla inställningar raderas
Efter återställningen måste nätverksanslutningar, statiska IP-adresser, styrning via smart hem-system, ljudanpassningar, favoriter och andra personliga inställningar konfigureras på nytt.