Gå til indholdet

Cybersikkerhed

Godkendelse

For at sikre sikker adgang til din sonoro-enhed via en netværksforbindelse kræves en indledende godkendelse, når du første gang:

  • bruger en ukendt mobilenhed,
  • bruger en ny pc eller bærbar computer og/eller en ny browser,
  • tilslutter et nyt smart home-system eller
  • har nulstillet dit musiksystem til fabriksindstillingerne.

På enhedens display vises en sikkerhedsforespørgsel med valgene »Ja« / »Nej«. Du skal bekræfte adgangen direkte på enheden via denne forespørgsel.

Hver ny adgang fra en hidtil ukendt enhed eller et ukendt system kræver denne bekræftelse.

Hvis brugeren bekræfter anmodningen på enheden med »Ja«, kan betjening ske via appen, et smart home-system eller webklienten.

Hvis bekræftelsen afvises, vises det pågældende eksterne system eller betjeningselement under »Blokerede enheder«.

Du finder en oversigt over blokerede enheder under:

Indstillinger → Cybersikkerhed → Blokerede enheder

Først når enheden er fjernet fra listen »Blokerede enheder«, kan det eksterne system eller betjeningselement sende en ny anmodning.

ℹ Den maksimale bekræftelsestid er 150 sekunder. Når denne tid er udløbet, skal der sendes en ny adgangsanmodning.
ℹ Hvis du vil give flere nye enheder adgang til en sonoro-enhed, og de ikke befinder sig i umiddelbar nærhed af sonoro-enheden, kan du også give adgang via sonoro App.

Giv først adgang til den enhed, hvor sonoro App er installeret. Vælg derefter den pågældende sonoro-enhed i appen. Herfra kan du give flere enheder adgang uden at skulle være direkte ved sonoro-enheden.