Gå till innehållet

Fabriksinställningar

Via menyn Fabriksinställningar kan du återställa enheten till dess ursprungliga fabriksinställningar.

Öppna Fabriksinställningar

Öppna inställningsmenyn och välj:

Inställningar → Fabriksinställningar

Efter återställningen startar enheten om automatiskt och är sedan i leveranstillstånd.

Viktigt!

Alla inställningar raderas

Efter återställningen måste nätverksanslutningar, statiska IP-adresser, styrning via smart hem-system, ljudanpassningar, favoriter och andra personliga inställningar konfigureras på nytt.